LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI
LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI
Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında okulumuzda "Nesnelerin İnterneti" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirildi. Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muharrem DÜĞENCİ, Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Bölümü Öğretim görevlisi Doç. Dr. Adıb HABBAL'ın da konuk olarak katıldığı "Her yerden Herkesle Her Zaman Her Nesne ile Bağlantı" konulu programda Matematik Öğretmenimiz Ahmet Malik Zorlu rehberliğinde öğrencilerimiz Ecrin Bozma ve Umut Çakman sunumlarını yaptı. Programın en çok ilgi çeken sürpriz konuğu ise metadatarobot oldu. Programda bir sunum da gerçekleştiren metadatarobot, öğrencilerimizden büyük alkış aldı.
Programın kapanış bölümünde okul müdürümüz Ercan DAŞ, bilim söyleşisinin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçenlere, katkıda bulunanlara teşekkür ederek; Liselerde Bilim Uygulamaları programının değişik alan ve temalarda önümüzdeki günlerde de okulumuzda devam edeceği müjdesini verdi.
Nesnelerin İnterneti Bilim Söyleşisinde emeği geçen tüm akademisyen, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

https://www.instagram.com/p/C3kKjd8MM8P/?utm_source=ig_web_copy_link